KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu

Etiket Sonuçları: KİTAP

Şbt

Şehit Türkçe Öğretmeni Kübra Çolak Kütüphanesi kitaplarla zenginleşmeye devam ediyor. Öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu her türden kitaba ulaşabileceği hale gelen kütüphanemize bir destek de Beyza Koleji'nden... Gösterdikleri dayanışma örneği ve destekleri için Beyza Koleji öğretmenleri,öğrencileri ve velilerine teşekkür ediyoruz.

Ayrıca öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve okuma konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla oluşturduğumuz sınıf kitaplıkları ise kitaplara erişimi kolaylaştırıyor.

Biliyoruz ki okumayan toplumlar yok olmaya mahkumdur.

Ara

Şehit Türkçe Öğretmenimiz Kübra Çolak’ın adını yaşatacak olan kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik.Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Mart,MUDO ve Ahbap Derneği temsilcileri katıldı.

Kütüphanemizin demirbaş donatımını Ahbap Derneği ve MUDO katkılarıyla tamamladık. Başlattığımız 5000 kitap seferberliği ise ülkemizin her köşesinden büyük destek gördü.

Demirbaş donatımını gerçekleştiren MUDO ve Ahbap Derneği’ne,sanatsal çalışmasıyla kütüphanemizi güzelleştiren Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gamze Buğdaykesen’e,her zaman olduğu gibi kitap seferberliğimizde de öğrencilerimiz için elini taşın altına koyan tüm öğretmenlerimize ve hayırseverlere teşekkür ederiz.